Avast AntiVirus 2009 Pro v4.8 Full Keygen

Sudah lama nih ngga share AntiVirus, nah pada postngan saya kali ini saya mencoba share salah satu AntiVirus yakni Avast AntiVirus 2009 Pro v4.8 Full Keygen, Tapi sayangnya avast ini tidak masuk majalah TopTen Reviews 2011 dalam kategory AntiVirus, malah masuk pada urutan 11 ada yang tau ngga kenapa??,,

Ya diantaranya pada perlindungan tambahan yakni tidak menyediakan fasilitas Anti Spam, Phishing, Auto USB detect, Hackers, tetapi banyak juga keunggulan dari AntiVirus ini berikut keunggulannya,,



Here are some key features of "Avast! Professional Edition":
  • Antivirus kernel
  • Automatic updates
  • Simple User Interface
  • PUSH updates
  • Enhanced User Interface
  • Virus Chest
  • Resident protection
  • System integration
  • Script blocker
  • Command-line scanner
  • P2P and IM Shields
  • Integrated Virus Cleaner
  • Network Shield
  • Support for 64-bit Windows
  • Web Shield
  • Internationalization

Requirements:
  • For a computer running Windows 95/98/Me: 486 Processor, 32MB RAM and 50MB of free hard disk space.
  • For a computer running Windows NT 4.0: 486 Processor, 24MB RAM and 50MB of free hard disk space and Service Pack 3 (or higher) installed
  • For a computer running Windows 2000/XP Workstation (Not Server): Pentium class Processor, 64MB RAM (128MB recommended) and 50 MB of free hard disk space
  • For a computer running Windows XP 64-bit Edition: An AMD Athlon64, Opteron or Intel EM64T-enabled Pentium 4 / Xeon processor, 128MB RAM (256MB recommended) and 50 MB of free hard disk space
  • For a computer running Windows Vista: Pentium 4 processor, 512MB RAM and 50 MB of free hard disk space
  • The program itself requires about 20MB of hard disk space; the remainder of the recommended space is reserved for the virus recovery database file and its index (VRDB, also known as the "integrity database" from the previous version).
  • A functional MS Internet Explorer 4 or higher is required for the program to work.

NOTE : Tidak dapat diinstal pada sistem operasi (Windows NT/2000/2003 Server).

Password Mediafire : www.ex-dot.com
Download | Avast AntiVirus 2009 Pro v4.8 Full Keygen

8 Comments

Asis Sugianto said... [Reply Comment]

berat gak nih avastnya sob????

EX-DOT said... [Reply Comment]

@Asis Sugianto dari persyaratannya aja ngga begitu besar,, sob

Muhammad Chandra said... [Reply Comment]

oke sob , bagus nih buat namabh koleksi anti virus , hehehe

Koleksilagumidi said... [Reply Comment]

Nice...numpang copas brada...

Anonymous said... [Reply Comment]

Useful blog website, keep me personally through searching it, I am seriously interested to find out another recommendation of it.

Anonymous said... [Reply Comment]

Thanks for some quality points there. I am kind of new to online , so I printed this off to put in my file, any better way to go about keeping track of it then printing?

Anonymous said... [Reply Comment]

bisa di update nga.. datebase virusnya..
atau lngsung terdetect bajakan???

EX-DOT© said... [Reply Comment]

@Anonymous: dicoba aja dulu gan,,

soalnya saya lagi ngak pake avast,,

Post a Comment - Back to Content

Gunakan kata-kata sopan dalam berkomentar. Komentar yang mengandung SPAM, SARA, Pornografi dsb yang mengandung kata-kata yang tidak patut untuk di komentarkan (mohon maaf) akan kami hapus.