Wise Registry Cleaner Pro 5.89 Build 332 Full Patch

Akhirnya bisa update kembali, oke langsung aja pada kesempatan ini saya akan share tool yang berguna bagi kesehatan Registry pada komputer, nama tool tersebut yakni Wise Registry Cleaner Pro 5.89 Build 332 Full Patch, ayo udah pada tahu belum apa itu Registry?? berikut penjelasan singkatnya cekidot,,

Registry adalah jantung dari setiap komputer windows. Semakin tua PC anda, semakin buruk Registrynya, akibatnya semakin besar kemungkinan untuk crash atau memperlambat PC Anda.


Key Features:
  • Wise Registry Cleaner is one of the safest Registry cleaning tools available in the market today. Its scanning engine is thorough, safe and fast.
  • Wise Registry Cleaner scans the Windows registry and finds incorrect or obsolete information in the registry. By fixing obsolete information in Windows registry, your system will operate faster and more efficiently.
  • After Wise Registry Cleaner analyzes your system for problems, you can view each of the problems found individually and call up a detailed description of each. If you wish, you can also have all problems corrected automatically.
  • All changes to your system are monitored by Wise Registry Cleaner and can be undone with a few mouse clicks, so you can use Wise Registry Cleaner without worrying that changes are not reversible.
  • Improve your PC performance with a few clicks. (This feature is only included in the Professional Edition)
Password : www.ex-dot.com
Download | Wise Registry Cleaner Pro 5.89 Build 332 Full Patch

6 Comments

Muhammad Chandra said... [Reply Comment]

bagus nih softwarenya... sukses selalau sobat :)

Kelpo said... [Reply Comment]

Ooh gitu toh, baru tau saya ... n_n

yusep ridwan said... [Reply Comment]

Kok pake password sih...kasih tw donk password'y.

yusep ridwan said... [Reply Comment]

Kok pake password sih...ksh tw donk password'y

EX-DOT© said... [Reply Comment]

@yusep ridwan: hayoh nggak ngga teliti, kan diatas link downloadnya ada passwordnya sob,, :)

ridho said... [Reply Comment]

Kren Gan .....
makasih Buat Informasi nya ....
TQ

Post a Comment - Back to Content

Gunakan kata-kata sopan dalam berkomentar. Komentar yang mengandung SPAM, SARA, Pornografi dsb yang mengandung kata-kata yang tidak patut untuk di komentarkan (mohon maaf) akan kami hapus.