Your Uninstaller! 7.3.2011.2 Full

Sudah tahu menahu dong dengan aplikasi yang kali ini saya share? ayo tebak buat apa? yups bener sekali aplikasi tersebut berguna untuk penghapusan sebuah program yang berada di PC dan kini Your Uninstaller! mengupgrade versi terbarunya yakni Your Uninstaller! 7.3.2011.2 penasaran apa aja yang baru dibenahi? langsung aja cekidot,,

Your Uninstaller! 7.3.2011.2 merupakan aplikasi yang dirancang untuk penghapusan sebuah aplikasi loh kan udah ada Add Remove Program bawaan dari mikocok eh Microsoft. ya kalau itu sih suka-suka sobat tapi menurut para ahli Add Remove Program bawaan Microsoft itu tidak lah begitu efektif dalam penghapusan sebuah program, karena program tersebut hanya menghapus bagian programnya saja tidak sampai akar-akaranya,,,


Features :
  • Completely remove any application installed.
  • Deep scan of registry and entire disk for unused registry entries and files. [PRO]
  • Remove programs that could not be removed by Add/Remove Program. [PRO]
  • Uninstall screen savers. [PRO]
  • Shows all applications installed on your computer with customized views. Built-in Disk Cleaner helps you find and remove unnecessary files on your disk to save space and make computer faster! [PRO]
  • Built-in IE Context Menu Cleaner, cleans the context menu of Internet Explorer. [PRO]
  • Built-in Startup Manager, take full control of Window startups. [PRO]
  • Built-in Start Menu Manager helps you keep your Start Menu clean.
  • Get the applications detail info even if it hide itself in deep directory, especially useful for finding out "Spy" applications. [PRO]
  • Backup/restore installed-applications information.
  • Uninstall with SINGLE drag-drop! Just drop a file on Your Uninstaller! icon on the desktop to see what happens! [PRO]
  • List installed applications with appropriate icons(same as you see in the Start Menu), you can easily find the application you want to uninstall.
  • Powerful search feature allows you quickly find the program you are about to uninstall.
  • Automatical detectection of invalid installations and removing them with one click.
  • Force removal of uninstall related entries in the registry(care to use!). [PRO]
  • Lighting speed at startup, 5-10 times faster than Add/Remove Program of Windows XP!
  • View all details of an certain application installed on your computer.
  • Export programs list to file or printer.
  • More ...
Nah buat sobat yang udah punya yang versi sebelumnya silahkan sobat download dan upgrade dengan versi terbarunya, tidak perlu diremove dulu,,

Home Page : http://www.ursoftware.com/

Password : www.ex-dot.com
Download | Your Uninstaller! 7.3.2011.2 Full

6 Comments

rofi said... [Reply Comment]

I like your blog content....

Windows 7 Blog said... [Reply Comment]

yoh, sy kira Your Uninstaller yg versi 6 udah yg terbaru, skrang ada yg versi 7!
harus di upgrade nih punya sy....

system of blog said... [Reply Comment]

Mantep Nih Gannn

assyafieq said... [Reply Comment]

suatu program yang sangat bermanfaat sekali bagi pengguna yang sering uninstal suatu program supaya bener2 bersih...

zhanaz45 said... [Reply Comment]

Nyoba dulu yach sobb..

cw said... [Reply Comment]

1. sory baru bisa lawatan
2. ajib mwemang yang softwrwe yg 1 ini bisa hapus soft hgga ke akarya

Post a Comment - Back to Content

Gunakan kata-kata sopan dalam berkomentar. Komentar yang mengandung SPAM, SARA, Pornografi dsb yang mengandung kata-kata yang tidak patut untuk di komentarkan (mohon maaf) akan kami hapus.