XYplorer v9.90.09 With Keygen

Merupakan tool alternatif dari Windows Explorer dan juga aplikasi ini berguna untuk sobat yang ingin merapihkan file-file atau istilahnya cuci gudang,, hhe menurut sobat mana yang lebih praktis?? jika sobat menggunakan hanya Windows Explorer yang hanya terdapat tombol back to file untuk kembali ke folder yang akan di rapihkan kembali atau dengan menggunakan Xyplorer ini dengan Windows Explorer,, yang hanya tinggal drag and drop??

Ayo pilih yang mana? kalau udah ketemu jawabannya simpen di dalam hati aja,, hhe ok langsung aja bagi sobat yang belum tahu dengan tampilannya berikut screenshot dari komputer saya cekibrot,,


Features:
  • Tabbed Browsing: have an unlimited number of tabs to make jumping around between folders a one-click affair. Rename the tabs, shift them around, hide them, drag-drop stuff onto the tab headers... the tabs remember their configuration individually and between sessions. You often search your system for files added in the last 24 hours? Let a "finding tab" do the job at a single click!
  • High end find files engine with tremendous power and amazing speed. Find files fully supports Boolean logic (up to 256 nesting levels), advanced pattern matching, Regular Expressions, whole word and fuzzy matching, binary string search, multiple location search (find files in all selected directories) and much more...
  • Instant preview of image (incl. PNG, JPEG, GIF, TIFF, ICO and many more), audio, and video files (displaying detailed media information).
  • Thumbnails of image files shown right in the file list, introducing the unique "Mouse Down Blow Up" functionality.
  • Instant preview of installed and uninstalled TrueType and Type-1 font files (displaying detailed font information).
  • Instant preview of HTML, MHT, PHP files (including configurable server mappings) with printing option.
  • Instant display of complete file/version information for each selected file.
  • Various revolutionary highlighting features add more visual grip to tree and list. Highlight Folder, Boxed Branch, Favorite Folder Bold, Highlight Focused Row, Highlight Sorted Column, ... all colors are fully customizable. And then there's a wildcard-configurable Color Filter for list items.
  • You have a Visual Filter for the file list. Control what you see by stating simple wildcard patterns like *.txt. The Visual Filter is per-tab and, as virtually all XYplorer settings, saved between sessions.
  • File Info Tips and MP3 Info Tips: extensive file information (depending on file type and individual file up to 35 fields!) pops up when you move the mouse over a file's icon.
  • Special MP3 service: instant ID3v1.1-tag view and edit, plus automatic filename to ID3v1.1-tag routine.
  • Instant file view (ASCII and HEX) for all files, including text extraction from binaries (BTW: the fastest on the market).
  • Generates various sorts of file system reports (to clipboard, file, and printer -- we're talking about one-click directory print-outs here).
  • Dan masih banyak lagi..
Home Page : http://www.xyplorer.com/

Password :
www.ex-dot.com
Download | XYplorer v9.90.09 With Keygen

8 Comments

Ladida Cafe said... [Reply Comment]

:))

aku ga pernah tau software ginian =))

Windows 7 Blog said... [Reply Comment]

wah, sob udah aku coba softwarenya!
keren gan, bnyak banget fiturnya,,,,
tp, kalau boleh nanyak, gimana ya caranya biar xyplorer menjadi file manager secara default,,,?
jadinya, setiap kali sy tekan WIN + E langsung kluar xyplorer?

priagoenks said... [Reply Comment]

good... ada keygen juga...

zhanaz45 said... [Reply Comment]

Mending menggunakan drag and drop dari pada tombol back..

Full Blog Tricks said... [Reply Comment]

Mantab mas blognya. Keren abisss... Nice post!

EX-DOT said... [Reply Comment]

@Windows 7 Blog belum ane coba sob, klw buat default sebagai pengganti win ex, nnti lain kali ane coba utak-atik,, hhe

MEDIA - EX said... [Reply Comment]

wah boleh nih gan softwarenya buat beres-beres gudang :D

Anonymous said... [Reply Comment]

What a great resource!

Post a Comment - Back to Content

Gunakan kata-kata sopan dalam berkomentar. Komentar yang mengandung SPAM, SARA, Pornografi dsb yang mengandung kata-kata yang tidak patut untuk di komentarkan (mohon maaf) akan kami hapus.