Client for Google Translate 5.0.510 Pro Full

Google Translate merupakan salah satu layanan yang paling populer terjemahannya, dengan menggunakan penerjemah-online untuk terjemahan teks Anda harus menjalankan browser, buka website, copy dan paste teks, pilih bahasa yang ... Terlalu memakan waktu! Sekarang sobat dapat menjalankan dengan aplikasi Client for Google Translate 5.0.510 Pro Full berikut fiturnya cekidot,,

The translator features:
  • Immediate translation of the selected text
  • More than 50 languages, automatic language detection
  • Search of Articles from Wikipedia (Pro)
  • Free XDXF dictionary support (Pro)
  • Shortcut keys to open the translator
  • "Suggest a better translation" function
  • Automatic checking for updates and news
  • Learning foreign words (Pro)

What's new in 5.0.510?

New: Favorite languages (to prevent language autodetect mistakes); minor interface changes for new language autodetect concept; AutoReplace - automatically translate and replace any editable selected text with Hot Keys; 6 new languages (Armenian, Azerbaijani, Basque, Georgian, Haitian, Creole, Urdu); Automatically download and install updates.

Fixed: Language autodetect mistakes (realy actual for Russian/Bulgarian, Czech/Slovak and ect. languages); bugs with a left handed mouse; bug with a vanishing language selector; translation with Hot Keys; Chinese and Korean typing; Translation with Double Click.

Password : ex-dot
Download | Client for Google Translate 5.0.510 Pro Full

5 Comments

kisah abu nawas said... [Reply Comment]

numpang download ah

Riyan said... [Reply Comment]

kenapa gak lewat googletranslate nya langsung om hehe ?

Riper Blogger | Riyan Permana

Ibnunu said... [Reply Comment]

wah thanks udah shre nih kawan :)

robbie ismail said... [Reply Comment]

Sob, software penterjemahan ini berbayar atau free and shareware. (oia sy mw coba aja deh dl,ya) Emang sobat yg satu ini paling bisa menemukan info yg terkini.

Iwan said... [Reply Comment]

Di laptop gw terbaca Virus sama KIS 2011, hufft..
Pdahal sbeenernya bs sh

Post a Comment - Back to Content

Gunakan kata-kata sopan dalam berkomentar. Komentar yang mengandung SPAM, SARA, Pornografi dsb yang mengandung kata-kata yang tidak patut untuk di komentarkan (mohon maaf) akan kami hapus.